Відро з педаллю ELIF малюнок Slim 25л 348 білий кофе Збільшити
Відро з педаллю ELIF малюнок Slim 25л 348 білий кофе

Відро з педаллю SLIM малюнок 25л 348 білий кофе

6229

Новий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 26,5см
Висота 44см
Об `єм 25л
Матеріал пластик

Інформація

Відро для сміття з педаллю ELIF Slim 348 з малюнком 25л преміум-класу - Ваш надійний помічник в підтримці порядку у будинку. Відро для сміття з педаллю виготовлене з міцного високоякісного кольорового пластика, що робить його надійним і довговічним, декоровано яскравими, модними малюнками.

Пластмасове відро для сміття обладнане педальним механізмом відкриття кришки, що дуже зручно для використання на кухні в процесі приготування їжі. Відкриття кришки на відрі відбувається при натисненні на педаль, яка знаходиться в нижній частині корпусу, натискаючи ногою можна легко відкрити верхню кришку без рук, що забезпечує додатковий комфорт для користувача. Відро з педаллю дуже зручно використати, коли зайняті руки. Механізм відкриття кришки міцний, має великий термін служби. В процесі відкривання, закривання кришки ніяких сторонніх звуків відро не видає. Підлогове відро для сміття з педаллю функціональне, компактне, зручно у використанні, сторонні запахи в приміщенні не поширюються.

Контейнер для сміття легко очищається. Декор відра для сміття надає виробу незвичайного зовнішнього вигляду і робить звичайне відро для сміття в дорогий, стильний, незамінний аксесуар для повсякденного використання, прикрасою інтер'єру і завершальною деталлю Вашої ванної кімнати, санвузла, кухні, офісу або дачі. Окрім всього, цим відром для сміття з педаллю неймовірно просто і комфортно користуватися. Відро для сміття з педаллю з малюнком шикарної якості створено спеціально для Вас, тільки у нас за дійсно доступною ціною!

Об'єм 25л. Розміри: 35х26,5х44см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Відра