Табурет раскладной малый Збільшити
Табурет раскладной малый

Табурет розкладний малий Акція сірий

4324

Новий

Характеристики

Довжина 32,4см
Завширшки 28,5см
Висота 26,5см
Матеріал пластик

Інформація

Табурет розкладний малий пластмасовий, дуже компактний, зручно використати для будинку, саду, дачі, на відпочинку або під час подорожей, прекрасно витримує перепади температури і вологість. Табурет виконаний таким чином, що дозволяє при необхідності швидко складати і розкладати його одним рухом руки.

Компактний і зручний пластиковий розкладний табурет легкий і практичний, займає мало місця при зберіганні, якщо меблі не використовуються. Завдяки своїй конструкції стілець може складатися до компактних габаритів, легко поміщається в шафі, в сумці, в рюкзаку або у багажнику автомобіля. У розкладеному стані він повністю замінить собою стандартний середній табурет.

Туристичний стілець легко збирається і розбирається, в складеному виді займає мінімум місця, має маленьку вагу, не доставляє незручностей, тому ідеально підходить для транспортування, перенесення і зберігання. Табурет доладною виготовлений з міцної кольорової високоякісної пластмаси, міцний і надійний. Завдяки продуманій конструкції складаний стілець стійкий і довговічний при експлуатації. Пластмасовий розкладний табурет обладнаний ергономічною міцною ручкою, яка робить стілець зручним для перенесення. Закруглені кути і антиковзаюче покриття забезпечують додаткову безпеку. У розкладеному виді міцний і надійний стілець табурет відрізняється стійкістю і зручністю. Розкладний малий стілець табурет є незамінними меблями, які можна використати в приміщенні і на вулиці. Пластмасовий складаний стілець табурет прекрасно підходить для любителів комфортного відпочинку на дачі і на природі!

Розміри: 32,4х28,5х26,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Табурети