Силикон 1907 для хлеба   Збільшити
Силикон 1907 для хлеба

Силікон 1907 форма для багета

19076

Новий

Характеристики

Довжина 34,5см
Завширшки 24см
Висота 2см
Матеріал термостійкий силікон

Інформація

1907 Форма для багета силікон оптом від виробника А-Плюс за низькою ціною в Україні

Силіконова форма нового покоління призначена для випічки міні хліба багета. За допомогою силіконової форми Ви можете легко приготувати відмінний, свіжий і хрусткий домашній багет. Перфорований малюнок форми забезпечує вільну циркуляцію тепла без конденсації, завдяки чому виходять три невеликих хрустких багета золотисто-коричневого кольору.

Форма для багета виготовлена ​​з високоякісного, термостійкого, харчового силікону, що забезпечує її довговічність і надійність у використанні. Матеріал форми дуже пластичний, швидко остигає, не вбирає сторонні запахи. Силіконова форма безпечна для здоров'я, швидко нагрівається, при використанні не потрібно змащувати маслом.

Форма для багета силіконова виключає пригорання і забезпечує рівномірне випікання, компактна і практична, не займає багато місця при зберіганні. Силіконовий деко прямокутної форми дозволяє випікати класичні види багета, ретельно вибираючи продукти і добавки на Ваш смак. Готову випічку зручно отримати, не порушивши її форму і цілісність.

Силіконова форма для випічки витримує великий діапазон температур від -30 °С до + 230 °С. Форму з силікону легко очищати, а також можна мити у посудомийній машині. Таке кондитерське пристосування для випікання незамінне на сучасній кухні. Насолоджуйтесь відчуттями традиційного домашнього багета, створеного своїми руками для себе і своїх близьких!

Розміри: 34,5х24х2см.

Ви переглядали:

Випічка