Миска прозрачная 4л прямоугольная 70597 Збільшити
Миска прозрачная 4л прямоугольная 70597
  • Миска прозрачная 4л прямоугольная 70597
  • Миска прозрачная 4л прямоугольная 70597

Миска прямокутна 4л 70597

5791

Новий

Характеристики

Довжина 32,5см
Завширшки 26см
Висота 10см
Об `єм
Матеріал харчовий пластик

Інформація

Миска пластмасова 4л 70597 прямокутної форми, незамінний предмет в домашньому господарстві, використовується для зберігання і транспортування продуктів, овочів і фруктів, для прання, замочування і зберігання білизни, прибирання, а також для інших господарсько побутових потреб, широко застосовується на дачі або в саду.

Миска компактна і практична, зручно брати з собою на дачу і на пікнік. Миска таз виготовлена ​​з міцного, високоякісного, кольорового пластику, який не вбирає сторонні запахи і не має свого. Миска має міцні стінки, що витримують максимальне завантаження, механічні удари, що виникають при експлуатації, не деформуються в процесі використання. Завдяки своїй прямокутній формі, стійкого дну і заокругленим гладким краям вона зручна в застосуванні, добре миється як водою, так і іншими миючими засобами.

Міцні, широкі бортики дозволяють піднімати і переносити завантажену ємність, вона стійка до високих і низьких температур. Миска має достатню міцність і еластичність, тому вона має тривалий термін експлуатації і може служити довгі роки. Миска таз надійна ідеальна для використання в господарсько-побутових цілях, вона не займає багато місця, хоча досить містка. Яскраве забарвлення і сучасний дизайн прямокутної миски прикрасять інтер'єр кожного будинку.

Об'єм 4л. Розміри: 32,5х26х10см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Миски, салатники