Банка для сыпучих НП 1,5л  №84 Збільшити
Банка для сыпучих НП 1,5л  №84

Банка для сипучих НП 0,65л №107

5999

Новий

Характеристики

Висота 12,5см
Об `єм 0,65л
Матеріал харчовий пластик

Інформація

Банка для сипких продуктів з кришкою, що закручується, Народний продукт № 107 пластмасова, потрібна в кожному будинку і призначена для того, щоб на кухні завжди був порядок. Місткість для сипких продуктів виготовлена з високоякісного харчового пластика, який може контактувати з продуктами, абсолютно безпечний для здоров'я, не містить шкідливих речовин, не вбирає запахів і не має свого. Баночка для спецій, приправ і інших сипких продуктів має особливе багатозахідне різьблення на кришці, яка забезпечує відмінну герметичність, тому продукти довше зберігатимуть свої поживні властивості, адже вони не піддаватимуться дії вологи.

Контейнер для сипких продуктів прозорий у формі циліндра, кришка в нім легко відкривається і щільно закривається, підходить для миття в посудомийній машині, для зберігання в холодильнику і морозильній камері. Банка для сипких не вимоглива у догляді, її легко мити. Завдяки прозорості харчової ємності з кришкою для сипких видно, що знаходиться в ній. Універсальна баночка для сипких має необмежений термін експлуатації. У мікрохвильовій печі використати без кришки! Контейнер для сипких продуктів з кришкою зручний і компактний, займає мінімум місця. Головним достоїнством харчової місткості для сипких є продовження терміну зберігання продуктів, стійкість до різних температурних коливань. Харчова банка для сипких сертифікована в Україні і відповідає усім санітарно-гігієнічним нормам і вимогам.

Компактний, практичний харчовий контейнер для сипких допоможе організувати і завжди зберігати порядок на кухні. Стильне графічне оформлення банки для сипких підійде до інтер'єру кожної кухні. Тому, все, що Вам необхідно зробити - придбати певну кількість місткостей, пересипати в них крупи, борошно, макарони і інші продукти, розмістити їх на кухонних полицях і насолоджуватися порядком. Пластикова харчова банка для сипких це вигідна і зручна сучасна упаковка для продуктів. Прості, але в теж час лаконічні і стильні пластмасові місткості для сипких з кришкою, що закручується, кращий вибір сучасної хазяйки, вони просто створені для Вашої кухні.

Об'єм 0,65л. Розміри: 9,5х12,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Банки для сипучих