Противень 1282 круглый Збільшити
Противень 1282 круглый

Форма 1138 кругла 25х3см діамантове покриття стінки гофре

5528

Новий

Характеристики

Висота 3см
Об `єм 25см
Матеріал вуглецева сталь

Інформація

   1138 Форма кругла 25х3см діамантове покриття стінки гофре оптом від виробника А-Плюс за низькою ціною в Україні.

   Кругла форма для випікання з мармуровим покриттям та гофрованими стінками ідеально підійде для створення чудових десертів чи тортів. Форма необхідна на кожній кухні, вона дозволяє готувати смачні та корисні страви, зберігаючи всі вітаміни. Форма для випікання виготовлена ​​з міцної екологічно чистої вуглецевої сталі з мармуровим покриттям, завдяки чому тепло добре розподіляється по поверхні, а спеціальне покриття є стійким до різних пошкоджень, що забезпечує довговічність форми.

   Особливе високотехнологічне антипригарне покриття перешкоджає пригоранню та забезпечує легке очищення після використання, форму також можна мити в посудомийній машині. Перед кожним використанням форму необхідно змастити невеликою кількістю олії. Форма рівномірно і швидко прогрівається, що сприяє кращому випіканню їжі. Завдяки антипригарному покриттю готова продукція легко витягується з форми без пошкодження. Щоб уникнути пошкоджень антипригарного покриття, не використовуйте металеве або гостре кухонне приладдя.

   Кругла форма для випікання підходить для електричних, газових та конвекційних печей. З формою для випікання можна випікати вироби з будь-якого тіста. Така форма зі стінками гофре допоможе приготувати гарні пироги, десерти, кекси або торти для будь-якої урочистості. Маючи круглу рифлену форму, Ви завжди зможете порадувати своїх близьких оригінальною випічкою. Форма для випікання стане незамінним помічником на кухні, а випічка буде не тільки смачною, а й неймовірно красивою.

   Розміри: 25х3см.

Ви переглядали:

Випічка