Мат для раковини силікон 061 каміння круглий Збільшити
Мат для раковини силікон 061 каміння круглий

Мат для раковини силікон 061 каміння круглий

5489

Новий

Характеристики

Завширшки 25см
Матеріал силікон

Інформація

Килимок мат 061 для раковини - це проста, але в той же час необхідна річ для кожної кухні або ванної кімнати. Кухонний антиковзаючий килимок для раковини з малюнком, квадратної форми із закругленими краями і осередками, підійде для миття будь-якого розміру.

Грати для раковини виготовлені з міцного, високоякісного, еластичного, термостійкого, кольорового силікону, що дозволяє виробу витримувати механічне навантаження і не деформуватися при використанні. Мат для раковини не зіпсуватися від окропу або крижаної води, він витримує різні температури і дуже довговічний. Розташовуючись на дні раковини, пристосування в миття захищає посуд, кухонне начиння і поверхню раковини від забруднень, механічних ушкоджень під час миття посуду, не дає брудному посуду ковзати по раковині, зменшує розбризкування і шум проточної води. Силіконовий килимок мат з малюнком для раковини легко чиститься і миється водою з миючим засобом, це дає можливість тримати виріб в чистоті.

Аксесуар стійкий до постійної вологи, так що послужить вам довгий час. Крім того, грати мат для раковини захищає водостік від забруднень і не дає залишкам їжі або іншому сміттю засмічувати труби. Також силіконовий килимок можна використати в ролі підставки для сушки чистого посуду і різних кухонних приладів, для сушки овочів і фруктів.

Розміри: 29х25см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Скатертинки, Клейонки, Серветки