Швабра бабочка-лягушка 8105-1 косичка бежевая Збільшити
Швабра бабочка-лягушка 8105-1 косичка бежевая

Швабра Метелик-жабка 8105-1 косичка бежева

5473

Новий

Характеристики

Завширшки 28,5см
Висота 116см
Матеріал метал

Інформація

   Швабра Метелик-жабка 8105-1 косичка з віджиманням оснащена міцною суцільнометалевою витою ручкою, створена для того, щоб полегшити процес прибирання і зробити його приємним. Швабра метелик жабка призначена для миття будь-яких гладких поверхонь з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, каменю і ламінату. Швабра жабка косичка з віджиманням прекрасно збирає воду і легко видаляє будь-які забруднення, ідеально збирає пил, бруд, дрібне сміття, волосся і шерсть домашніх тварин.

   Головною перевагою такої єврошвабри метелика є те, що при використанні не треба нагинатися, що б вижати губку, а руки залишаться сухими, вона оснащена міцним металевим віджимним механізмом. Ідеальне віджимання насадки забезпечує система простого важеля. Губка моп добре видаляє забруднення, виготовлена з синтетичного матеріалу PVA, при необхідності її можна замінити.

   Пластикова ручка важіль для віджимання дозволяє відчути максимальний комфорт при використанні швабри, є можливість регулювання вологості насадки при віджиманні. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій швабру метелик можна підвісити у будь-якому зручному місці. Швабра жабка підходить для миття підлог, як з миючими засобами, так і без них. Першокласна єврошвабра метелик-жабка супер якості тільки у нас за дійсно доступною ціною! Використовуючи цю швабру жабку косичку для прибирання Ви отримаєте чудовий результат.

   Розміри: довжина ручки 116см, ширина губки 28,5см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі