Окномой KD-W12-601 пружинка поворотний 180 губка 27см Збільшити
Окномой KD-W12-601 пружинка поворотний 180 губка 27см
  • Окномой KD-W12 - 601 пружинка губка 27см
  • Окномой KD-W12 пружинка поворотний 180 губка 27см
  • Окномой KD-W12 пружинка поворотний 180 губка 27см
  • Окномой KD-W12-601 пружинка поворотний 180 губка 27см

Вікномий на пружинці поворотний 360 губка 27см

5454

Новий

Характеристики

Довжина 27см
Завширшки 5см
Висота 72-117см
Матеріал ручка алюміній, губка поролон

Інформація

Окномойка KD-W12-601 пружинка незамінна і ефективна помічниця в кожному будинку, призначена для миття вікон, скляних і дзеркальних поверхонь. З одного боку швабра для миття стекол, дзеркал забезпечена скребком з якісної гуми, який знімає основний бруд і вологу, а з іншою має поролонову губку, яка ідеально миє вікно у вологому стані. Стекломойка поворотна за рахунок пружини насадка крутиться і приймає необхідний кут, що дає можливість використати її у важкодоступних місцях. Завдяки пружині насадка згинається на всі боки, підвищуючи маневреність окномойки і збільшує ефект миття. Кут повороту легко регулюється, необхідно просто повернути пружинку в потрібне положення. Швабра для вікон має телескопічну розсувну ручку, яка регулюється по висоті, для зручного використання. Ручка держатель телескопічна виготовлена з високоякісного алюмінію, що робить окномойку легкою і зручною у використанні.

Регульована телескопічна ручка дозволяє очищати високі вітражі, а регульований кут нахилу робочої поверхні зробить доступними найскладніші ділянки в прибиранні. Зайву вологу видаляємо за допомогою гумового скребка, а досконального результату досягаємо за допомогою насадки, яка легко усуває будь-які забруднення і розводи, добре вбирає вологу.

Щітка для миття стекол розкладається від 72см до 117см, що дозволяє мити вікна без використання драбини. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій онкомой після використання можна підвісити у будь-якому зручному місці. Єврошвабра для вікон телескопічна з пружиною дозволяє господині швидко і легко, а головне якісно мити вікна. Прекрасна стекломойка супер якості тільки у нас за дійсно доступною ціною!

Розміри губки: 27х5см. Довжина ручки: 72-117см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Вікномийки