Швабра самовіджим 1850 ручка хром + насадка махра Збільшити
Швабра самовіджим 1850 ручка хром + насадка махра
  • Швабра самоотжим 1850 ручка хром
  • Швабра самовіджим 1850 ручка хром + насадка махра

Швабра самовіджим 1850 ручка хром + насадка махра

5451

Новий

Характеристики

Довжина 130см
Матеріал ручка метал, насадка мікрофібра

Інформація

   Швабра самовіджим 1850 з цілісною металевою ручкою і тріскачкою проста і практична у використанні. Єврошвабра ідеально миє підлогу в самих важкодоступних місцях, під диваном, меблями, навколо ніжок столів і стільців, в кутах, плінтуси. Перевагою такої самовіджимної швабри є те, що не треба мочити руки, що б її віджати, досить опустити швабру у воду і віджати насадку за допомогою механізму на швабрі.

   На ручці розташований додатковий пластиковий тримач, для віджимання насадка підтягується вгору і крутиться навколо своєї осі. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій швабру після використання можна підвісити у будь-якому зручному місці. Швабра самовіджим підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю.

   Насадка швабри виготовлена з м'якої, високоякісної мікрофібри, має приємну текстуру і відрізняється високою практичністю. Особливістю швабри є те, що дрібні волокна мікрофібри здатні утримувати в 10 разів більше вологи, ніж їх вага, легко справляється з будь-якими забрудненнями, не залишає розводи і ворсинки.

   Першокласна, оригінальна і зручна швабра самовіджим зробить прибирання ефективніше і приємніше. Ексклюзивна швабра самовіджим шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною! Використовуючи цю швабру для прибирання, Ви отримаєте чудовий результат. Єврошвабра самовіджим мікрофібра - незамінний і надійний помічник, створений спеціально для Вас!

   Довжина 130см. Довжина насадки 40см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі