Полотер лапша 5002 коричневый 50см Премиум хром телескоп Збільшити
Полотер лапша 5002 коричневый 50см Премиум хром телескоп

Швабра Натирач лапша 5002 коричневий 55см Преміум хром телескоп

5446

Новий

Характеристики

Довжина 55см
Завширшки 14,5см
Висота 78-126см
Матеріал металева ручка, пластикова платформа

Інформація

   Швабра натирач лапша 5002 Преміум хром телескоп призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Євронатирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Натирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Додатковий антиковзаючий тримач на ручці дозволяє відчути максимальний комфорт при використанні швабри натирача. Кнопковий режим на підставі натирача дозволяє швидко і легко знімати насадку.

   Платформа натирача виконана з високоміцного кольорового пластика, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці. Швабра натирач лапша підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску.

   Натирач лапша з розсувною ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється практичністю, надівається за допомогою бічних кишеньок, які розташовуються на тильній стороні. Кожна нитка мікрофібри - це переплетення безлічі надтонких полімерних волокон. Поперечний переріз цих волокон настільки малий, що вони проникають в найдрібніші пори і вичищають їх. Особлива обробка збільшує площу зіткнення насадки і підлоги і додатково полегшує процес прибирання.

   Конструкція швабри натирача преміум-класу гарантує рівномірне і ефективне прибирання підлоги по усій ширині насадки, без сухих смуг і без розводів. Ексклюзивний натирач лапша шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною! Зверніть увагу розміри наших натирачів більші, а ціна дешевша, ніж в інших не спеціалізованих компаніях, де розміри натирачів значно менше і ціна дорожча! Використовуючи цю єврошвабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат.

   Розмір робочої поверхні: 55х14,5см, довжина ручки: 78-126см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі