Швабра Натирач махра 9008 телескоп ручка чорний Збільшити
Швабра Натирач махра 9008 телескоп ручка чорний

Швабра Натирач махра 9008 телескоп ручка

5898

Новий

Характеристики

Довжина 37см
Завширшки 10см
Висота 72-125см
Матеріал пластик

Інформація

   Швабра натирач махра 9008 телескоп призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Євронатирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Натирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Кнопковий режим на основі швабри натирача дозволяє швидко і легко знімати насадку.

   Платформа натирача виконана з міцного, високоякісного, кольорового пластика, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій швабру натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці.

   Швабра натирач махра підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється практичністю, надівається за допомогою бічних кишеньок, які розташовуються на тильній стороні. Універсальна швабра з платформою ручна, легка і міцна у використанні. Використовуючи цю єврошвабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат.

   Розмір робочої поверхні: 37х10см, довжина ручки 72-125см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі