Овощная  овал  4-яр укр  Збільшити
Овощная  овал  4-яр укр

Етажерка овал 4-яр Ефе рожевий

2117

Новий

Характеристики

Довжина 41см
Завширшки 30см
Висота 70см
Матеріал пластик

Інформація

Поличка етажерка пластмасова, підлогова, овальної форми, стильна і зручна, прикрасить кожен куточок будинку. Етажерку можна поставити в спальню, кухню, ванну, передпокій, до дитячої кімнати у будинку, на дачі, в майстерні або в перукарні. Пластмасова етажерка є відмінними функціональними меблями і супер системою зберігання речей.

Поличку етажерку використовують для зберігання овочів, фруктів, банних аксесуарів, дитячого приладдя і інших необхідних дрібниць. У ванній кімнаті можна використати етажерку для зберігання шампунів, гелів, рідкого мила, пральних порошків або рушників. Ручний інструмент і деталі в гаражі завжди будуть під рукою, зручно ставити банки з фарбою, пляшки з розчинником.

У вітальні етажерка дозволить зручно зберігати під рукою книги, журнали, газети. За допомогою етажерки також легко навести порядок в дитячій, вона дозволить зручно і компактно зберігати іграшки, письмове приладдя і підручники і багато що інше. Органайзер для зберігання має стійку конструкцію, при необхідності можна легко переміщати по будинку. Універсальна етажерка компактна і містка, має чотири полички з перфорованими стінками, виготовлена з кольорової високоякісної пластмаси.

Пластикова етажерка для овочів не вимагає особливих умов експлуатації, легко миється і прослужить довгу службу при дбайливій експлуатації. Сфера використання овальної етажерки не обмежена, така поличка просто не замінима в побуті. Стильний і красивий дизайн полички етажерки без проблем впишеться у будь-який інтер'єр.

Розміри: 41х30х70см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Полиці, етажерки, шафи