Коврик резина K-602 принт Индия-2 45х75 Збільшити
Коврик резина K-602 принт Индия-2 45х75
  • Коврик резина K-602 принт Индия-2 45х75
  • Коврик резина K-602 принт Индия-2 45х75

Килимок гума K-602-23 принт 75х45х0,4 Хвилясті лінії

5319

Новий

Характеристики

Довжина 75см
Завширшки 45см
Висота 0,4см
Матеріал гумова основа, ворс

Інформація

Килимок на гумовій основі з ворсовим покриттям використовується для декору, утеплення, а також він добре збирає бруд і вбирає вологу, призначений для очищення взуття, використовується всередині і зовні приміщень. Підлоговий килимок прямокутної форми, має підвищений рівень вологостійкості, захищає від холоду і ковзання на мокрій підлозі, легко чиститься і миється звичайною водою. Придверний гумовий килимок стійкий до температурних перепадів і не ковзає на вологій поверхні, забезпечуючи безпеку.

Килимок з малюнком має гладкий, низький поліпропіленовий ворс приємний на дотик. Має презентабельний зовнішній вигляд за рахунок структурного тиснення ворсистого покриття, яке добре вловлює бруд. Також можна відзначити, що ворс при тривалому використанні в домашніх умовах - не висипається, легко чиститься без використання спеціального інвентарю. На додаток до його захисних функцій, килимок з малюнком є ​​невід'ємною частиною декоративних елементів для кожного приміщення. За допомогою килимків можна перетворити будь-який простий інтер'єр до супер стильного приміщення в одну мить. Величезний асортимент яскравих, шикарних забарвлень, унікальний малюнок буде радувати Вас кожен день!

Забарвлення килимків дозволяють вибрати той, який найбільше відповідає колірній гамі вітальні, дитячій, передпокої, кухні або ванної кімнати. Такі килимки найбільш якісні і довговічні, експлуатуються цілий рік, відмінна знахідка для будинку. Необхідний килимок на гумовій основі універсальний його можна використовувати у ванній, в дитячій, в передпокої, на кухні або іншому зручному приміщенні. Правильно підібраний килимок з малюнком на гумовій основі прекрасно доповнює і підкреслює гідність смаку при оформленні інтер'єру кожного будинку, створює комфорт, затишок і красу в будь-якому приміщенні.

Розміри: 75х45х0,4см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Килимки придверні