Стульчик раскладной металл 25мм Збільшити
Стульчик раскладной металл 25мм

Стільчик розкладний метал зі спинкою

4923

Новий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 35см
Висота 65см
Матеріал метал, брезентова тканина

Інформація

Стілець розкладний зі спинкою дуже компактний, потрібний для рибалк, мисливців і мандрівників. Стілець туристичний зі спинкою має міцний металевий каркас, який робиться з металевих трубок, забарвлених шляхом нанесення порошкового покриття, що практично виключає сколы і глибокі подряпини. Сидіння і спинка доладного стільця виготовлена з щільної брезентової тканини, яка не боїться атмосферних впливів, у тому числі, ультрафіолетового випромінювання, з водовідштовхувальним просоченням.

Матеріал стійкий до стирання і перепадів температур. Стілець, оснащений спинкою, відмінно розвантажує хребет, створює комфорт для сидячої людини, має попит серед рибалк. Зручна спинка доладного кемпінгового стільчика допоможе Вам, як слід розслабитися і насолодитися відпочинком. Ніжки туристичного стільця Х-подібні, завдяки такій конструкції стілець може складатися до компактних габаритів. Ніжки не кінцеві і сполучені між собою, що дозволяє їм не провалюватися в землю, під тяжкістю, людини, що сидить на стільці. Розкладний стілець, а саме, його металева і тканинна частині витримують вагу до 100кг, що повинно вистачити для більшості користувачів.

Нехитра конструкція цієї моделі зовсім не має на увазі, що у неї низькі експлуатаційні якості. Швидше навпаки, чим простіше, тим довговічніше. Стілець легко збирається і розбирається, в складеному виді займає мінімум місця, має маленьку вагу, не доставляє незручностей, тому підходить для транспортування і зберігання будинку. У розкладеному виді міцний і надійний стілець крісло відрізняється стійкістю і зручністю, подарунок для рибалки. Розкладний стілець зі спинкою прекрасно підходить не лише для рибалк, але і для любителів комфортного відпочинку на дачі і на природі!

Розміри: 35х35х65см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Табурети