Табурет підставка дитячий СМ-510 рожевий Збільшити
Табурет підставка дитячий СМ-510 рожевий

Табурет підставка дитячий СМ-510 рожевий

1181

Новий

Характеристики

Довжина 30см
Завширшки 25см
Висота 15см
Матеріал пластик

Інформація

Табурет підставка дитячий СМ-510 пластмасовий, необхідна річ в кожному будинку, особливо коли є малюк і він ще самостійно не дістає до умивальника у ванні або на кухні і до інших предметів. Пластиковий табурет зручно використати для будинку, саду, дачі або на відпочинку, прекрасно витримує перепади температури і вологість. Оригінальний дизайн і яскраве забарвлення дитячого табуретика є прекрасним доповненням інтер'єру дитячої кімнати.

Декілька стільців компактно складуються в стопку один на одного, що дозволяє економити місце при зберіганні в приміщенні, якщо меблі не використовуються. Підставка табуретик дитяча для ніжок під умивальника виконана з високоякісного і міцного кольорового пластика яскравих забарвлень. Верхня частина дитячого табурета і його ніжки прогумовані, що перешкоджає ковзанню по плитці. Протиковзкий дитячий табурет підставка для ніг супер якості, витримує велике навантаження, не прогинається, має надійну і стійку основу. Ексклюзивний дитячий пластмасовий малий стільчик підставка призначений допомогти дитині самостійно умиватися, чистити зубки і діставати усі свої необхідні речі.

Табуретик сходинка дитячий є незамінними меблями, які можна використати в приміщенні і на вулиці. Цей дитячий табурет підставка повністю відповідатиме Вашим потребам. Табурет просто Мрія! Дитячий пластмасовий протиковзкий малий стільчик підставка принесе дітям море задоволення. Дійсно виробники зробили товар для своїх дітей!

Розміри: 30х25х15см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Табурети