Барбекю 1838 Уцінка немає фіксатора для ручки Збільшити
Барбекю 1838 Уцінка немає фіксатора для ручки

Решітка для барбекю 1870 з бортиком 40х32х7,5 ручка силікон

18703

Новий

Характеристики

Довжина 40см
Завширшки 32см
Висота 7,5см
Матеріал нержавіюча сталь, ручка силікон

Інформація

   1870 Барбекю з бортиком 40х32х7,5см ручка силікон від виробника А-плюс оптом в Україні за низькою ціною.

   Барбекю решітка гриль кращий вибір для пікніка на природі або на дачі. З приходом теплої погоди багато хто вирушає на природу для відпочинку, а який відпочинок без смачно приготованих продуктів на відкритому вогні. В цьому Вам допоможе таке чудове пристосування, як решітка для гриля. Вона легка за вагою і зручна в експлуатації. Решітка барбекю для гриля глибока з бортиком виготовлена ​​з харчової високоякісної нержавіючої сталі з силіконової ручкою, не піддається корозії, не виділяє шкідливих речовин і не змінює смак і запах їжі навіть при високій температурі. Особливістю даної моделі решітки для барбекю є глибина бортиків.

   Форма і вдала конструкція барбекю дає можливість з легкістю закріпити решітку на мангалі, а кільце на ручці надійно фіксує решітку і гарантує, що продукти не випадуть. Барбекю з бортиком має плоску решітку, завдяки якій зручно фіксувати продукти всередині решітки. Конструкція і регульована висота глибокої решітки барбекю дозволяє готувати продукти різної товщини. За допомогою такої багатофункціональної решітки для барбекю можна приготувати різні страви: м'ясо, рибу, овочі.

   Решітка для гриля міцна і довговічна, приготування на ній заощаджує Ваш час і сили. Також барбекю легко очистити після використання навіть в прохолодній воді, вона стане незамінним помічником для будинку, на дачі або риболовлі. Решітка для гриля прекрасно підходить для обладнання громадського харчування. Готувати на решітці барбекю дуже зручно і швидко, а цікава форма переплетення лозин додасть дуже апетитний вигляд готових продуктів.

   Розміри: 40х32х7,5см.

Ви переглядали:

Решітка для грилю