Термосалфетка 46х31 вінілова набір 12шт Збільшити
Термосалфетка 46х31 вінілова набір 12шт

Термосерветка 45х32 набір 12шт кольорові без етикетки

06499

Новий

Характеристики

Довжина 45см
Завширшки 32см
Матеріал тканина з просоченням

Інформація

   Термосерветка є зручною порційною серветкою прямокутної форми, яка захищає стільницю кухонного столу від негативної дії високих температур, вологи, забруднень і ушкоджень. Стильну і дуже зручну термосерветку використовують як підставку під гарячі блюда і напої, вона служить прикрасою і доповненням інтер'єру на кухні. Кухонна термосерветка скатертина призначена для щоденного використання, вона забезпечує просту, швидку і красиву сервіровку столу.

   Термосерветка тканинна з пропиткою, має відмінні характеристики зносостійкості, водонепроникності і не вбирає забруднення. Поверхня серветки скатертинки дуже легко очищається, досить просто протерти її вологою тканиною або губкою, займає дуже мало місця на кухні. Товщина термосерветки оптимальна для забезпечення повного захисту поверхні стільниці від жару і ушкодження столовими приладами. Перевагою термосерветки є її практичність і довговічність, у наборі 12 штук.

   Термосерветка стане симпатичним елементом сервіровки, предметом интерьерного декору, що дозволяє підкреслити стиль, привнести до приміщення святковий настрій, створити колірний акцент. Навіть найскромніша скатертина і набір яскравих термосерветок перетворять щоденний прийом їжі на маленьке свято.

   Розмір: 45х32см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Скатертинки, Клейонки, Серветки