Швабра Натирач махра 2745 телескоп біла ручка Збільшити
Швабра Натирач махра 2745 телескоп біла ручка

Швабра Натирач махра 2745 телескоп біла ручка

1971

Новий

Характеристики

Довжина 43см
Завширшки 13см
Висота 75-125см
Матеріал металева ручка, пластикова платформа

Інформація

   Швабра натирач махра телескоп призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Натирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Євронатирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Кнопковий режим на підставі натирача дозволяє швидко і легко знімати насадку.

   Платформа натирача виконана з високоміцного пластика, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці.

   Швабра натирач махра підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску. Натирач махра з розсувною ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється практичністю, надівається за допомогою бічних кишеньок, які розташовуються на тильній стороні.

   Конструкція швабри натирача гарантує рівномірне і ефективне прибирання підлоги по усій ширині насадки, без сухих смуг і без розводів. Використовуючи таку швабру натирача для прибирання Ви отримаєте чудовий результат. Євронатирач махра шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною!

   Розмір робочої поверхні: 43х13см, довжина ручки 75-125см. Виробник: Польща.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі