Барбекю 1843 плоска 35х35  Збільшити
Барбекю 1843 плоска 35х35

Решітка для барбекю 1843 плоска 35х35х2,5

84378

Новий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 35см
Висота 2,5см
Матеріал нержавіюча сталь, ручка дерево

Інформація

   1843 Барбекю плоске 35х35х2,5см від виробника А-плюс оптом в Україні за низькою ціною.

   Барбекю решітка гриль кращий вибір для пікніка на природі або на дачі. З приходом теплої погоди багато хто вирушає на природу для відпочинку, а який відпочинок без смачно приготованих продуктів на відкритому вогні. В цьому Вам допоможе таке чудове пристосування, як решітка для гриля. Вона легка за вагою і зручна в експлуатації. Решітка барбекю для гриля плоска виготовлена ​​з харчової високоякісної нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою, не піддається корозії, не виділяє шкідливих речовин і не змінює смак і запах їжі навіть при високій температурі.

   Форма і вдала конструкція барбекю дає можливість з легкістю закріпити решітку на мангалі, а кільце на ручці надійно фіксує решітку і гарантує, що продукти не випадуть. Барбекю має плоску решітку, завдяки якій зручно фіксувати продукти всередині решітки. За допомогою такої багатофункціональної решітки для барбекю можна приготувати різні страви: м'ясо, рибу, овочі.

   Решітка для гриля міцна і довговічна, приготування на ній заощаджує Ваш час і сили. Також барбекю легко очистити після використання навіть в прохолодній воді, вона стане незамінним помічником для будинку, на дачі або риболовлі. Решітка для гриля прекрасно підходить для обладнання громадського харчування. Готувати на решітці барбекю дуже зручно і швидко, а цікава форма переплетення лозин додасть дуже апетитний вигляд готових продуктів.

   Розміри: 35х35х2,5см.

Ви переглядали:

Решітка для грилю