Банка Винтаж набор 3х0,15л с закруткой Збільшити
Банка Винтаж набор 3х0,15л с закруткой

Банка Вінтаж набір 3х0,15л із закруткою ціна за упаковку

3208

Новий

Характеристики

Висота 5см
Об `єм 0,15 л
Матеріал харчовий пластик

Інформація

   Пластмасові банки з кришкою, що закручується, кращий вибір сучасної господині. Набір банок Вінтаж з кришкою, що закручується, потрібний в кожному будинку, у баночках легко і зручно зберігати продукти як на кухонній полиці так і в холодильнику. Баночки призначені для зберігання і транспортування харчових продуктів, кришки цих ємностей щільно закриваються, зручно використати для рідких блюд.

   Ємності з кришками виготовлені з високоякісного, харчового пластика і мають особливе багатозахідне різьблення на кришці, яка забезпечує відмінну герметичність. У таких баночках продукти довше зберігатимуть свої поживні властивості, адже вони не піддаватимуться дії вологи. Завдяки своїй конструкції банки з пластмаси прекрасно зберігають продукти і не б'ються при падінні.

   Набір контейнерів для зберігання з кришками складається з трьох штук одного розміру, вони прозорі, круглої форми, допоможуть завжди зберігати порядок на кухні. Пластмасові банки з кришкою, що загвинчується, просто створені для Вашої кухні.

   Об'єм 0,15л. Розміри: 7,5х5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Бокси, судки, ємності харчові, контейнера