Горка для купания укр Збільшити
Горка для купания укр

Гірка для купання Консенсус мікс

4739

Новий

Характеристики

Довжина 64см
Завширшки 28см
Висота 25см
Матеріал пластик

Інформація

   Гірка для купання дітей зробить купання малюка безпечним і приємним зайняттям, допомагатиме дотримуватися необхідної для дитини чистоти і принесе йому масу задоволення. Крихітка почуватиме себе захищено при неповному зануренні у воду. Завдяки анатомічній формі голівка і тільце малюка надійно зафіксовані, це дозволяє зробити прийняття водних процедур комфортним для мами і дитини. Купання малюка проходитиме з користю, веселощами і позитивними емоціями.

   Форма дитячої гірки для купання обтічна і дуже практична. Перевагою гірки для купання дітей є зручна спинка що має нахил для купання малюка в положенні сидячи і гладкі безпечні краї. Всі кути пластмасової гірки для купання закруглені для безпеки і комфорту під час купання малюка. Гірка для купання оснащена спеціальними присосками, які надійно фіксують її до поверхні ванни.

   Пластмасова гірка для купання компактна, процес її транспортування та встановлення не викличе у Вас жодних труднощів. Гірка для купання дітей проста і зручна у користуванні та догляді, не викликає роздратування і алергії. Дитяча гірка для купання виготовлена з міцної кольорової високоякісної пластмаси, яка не має стороннього запаху і не є токсичною. Представлена гірка для купання дітей - виготовляється виключно з високоякісних матеріалів, що дозволяє не хвилюватися за здоров'я і безпеку Вашої дитини.

   Розміри: 64х28х25см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Ванночки