Дозатор локтевой для антисептика или жидкого мила 1л Збільшити
Дозатор локтевой для антисептика или жидкого мила 1л

Дозатор DSS-130 ліктьовий 1,0л для антисептика або рідкого мила

6262

Новий

Характеристики

Довжина 10см
Завширшки 17см
Висота 28см
Об `єм
Матеріал пластик

Інформація

Настінний ліктьовий дозатор для антисептика або рідкого мила DSS-130 є найоптимальнішим варіантом для підтримки чистоти та гігієни рук. Ліктьовий диспенсер виготовляється з міцного, високоякісного пластику, комплектується ємністю для рідини об'ємом 1л з монтажною конструкцією-тримачем. Для зручності використання дозатор необхідно повісити на стіні біля умивальника на рівні середнього зросту людини, якщо не йдеться про дитячі садки або початкову школу.

За допомогою легкого торкання ліктем на дозатор, Ви отримаєте необхідну кількість дезінфікуючого засобу, при цьому не торкаючись долонями. Відсутність прямого контакту долоні з дозатором знижує ризик поширення інфекцій. Диспенсер ліктьовий для мила та дезінфікуючих засобів може встановлюватися в будь-яких туалетних кімнатах та використовуватися з широким асортиментом засобів для догляду за шкірою рук. Дозатор для антисептика або рідкого мила стане незамінним у медичних закладах, в організаціях охорони здоров'я, на підприємствах харчової галузі, громадського харчування, торгівлі на ринках, підприємствах побутового обслуговування, комунальних об'єктах, салонах краси, кафе, ресторанах, навчальних закладах, а також спортивних та торгових центрах, у місцях з великою прохідністю людей, де є громадські санвузли.

Зручним дозатором буде також і для домашнього використання, адже з даною конструкцією Вам не треба переживати, що мило або антисептик впаде, розіллється або розіб'ється. Настінна механічна конструкція з ємністю для рідин проста у використанні та обслуговуванні, при цьому вона забезпечує високий рівень гігієни для всіх користувачів. Наповніть ємність дезинфікуючим засобом або милом та закрийте її, встановіть наповнений флакон у конструкцію тримач. Опустіть важіль ліктьового дозатора на пластиковий насос флакона. Підставте руки під носик і натисніть ліктем на край важеля дозатора. Важіль, який приводить у дію дозатор на флаконі, натискаємо ліктем, що забезпечує відсутність контакту долоні з дозатором. При натисканні важіль направляє носик дозатора в потрібне положення для точного попадання засобу на руки. Для того, щоб витягнути флакон, потрібно потягнути його на себе та вгору. Завдяки напівпрозорій ємності можна легко відстежити рівень витратного матеріалу у дозаторі.

Диспенсер для антисептика чи рідкого мила має нескладний монтаж. Закріпіть дозатор на стіні за допомогою шурупів, що входять до комплекту. Дозатор повинен бути встановлений у легкодоступному місці, під ним має бути не менше 15см вільного простору для видалення ємності та не менше 3см для безперешкодного зняття його зі стіни. Настінний ліктьовий диспенсер для антисептика або рідкого мила має функціональний сучасний дизайн та доступну ціну.

Об'єм 1л. Розміри: 10х17х28см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Дозатори, Мильниці