Килимки Лапша

Товарів у наявності: 50

Без сучасного килимка для підлоги не може обійтися жодна ванна, кухня, передпокій, вітальня, спальна, дитяча кімната. Комфортний та функціональний килимок здатний створити затишну атмосферу, задоволення від використання та підкреслити вишуканий стиль приміщення. Килимки використовуються для покриття підлоги або інших поверхонь приміщення в декор...

Без сучасного килимка для підлоги не може обійтися жодна ванна, кухня, передпокій, вітальня, спальна, дитяча кімната. Комфортний та функціональний килимок здатний створити затишну атмосферу, задоволення від використання та підкреслити вишуканий стиль приміщення. Килимки використовуються для покриття підлоги або інших поверхонь приміщення в декоративних або утеплювальних цілях. Якою б гарною була плитка, наступати на неї босими мокрими ногами не дуже приємно і навіть не безпечно. Зробити комфортною, безпечною та максимально затишною ванну кімнату допоможе підлоговий килимок. Сучасні килими машинної роботи мають спеціальне просочення, проходять антистатичну та антибактеріальну обробку. Килимки з коротким ворсом на гумовій основі використовуються у приміщенні з підвищеною вологістю. Приміщення з плиткою на підлозі виглядає менш цікаво, якщо не доповнено помітними деталями. Бомбезний килимок для підлоги стане саме таким елементів, який моментально перетворить Вашу ванну і туалетну кімнату. Килимок для ванної кімнати виконує не тільки декоративну функцію, але і вбирає вологу, і не дозволяє посковзнутися на мокрій поверхні, виходячи із ванни або душової кабіни. Килимок чудово доповнює інтер'єр ванної та туалетної кімнати, захищає від холоду на підлоговому покритті та робить перебування в ній приємним та безпечним. Завдяки гумовій основі килимки навіть на слизькій, мокрій кахлі не ковзають і не дадуть послизнутися ні Вам, ні Вашим рідним і близьким.

Килимок з ворсом має підвищений рівень вологостійкості, захищає від холоду та ковзання на мокрій підлозі, він простий в експлуатації, не вимагає складного особливого догляду, легко чиститься і миється звичайною водою або в мильному розчині щіткою. Килимок локшина виготовлений з високоякісної мікрофібри на гумовій основі, безпечної для здоров'я, без запаху. Завдяки особливій структурі надтонких волокон, килимок швидко вбирає вологу і при цьому залишається приємним на дотик, а його плетіння не скочується. Доріжка не ковзатиме по підлозі, плитці за рахунок своєї латексної зворотної сторони. Таке підлогове полотно не полиняє і не втратить свого початкового кольору навіть після багаторазового прання, плетіння мікрофібри не розпуститься і збереже свій вигляд. Приємний на дотик килимок зробить похід у ванну кімнату комфортний, тому що набагато приємніше ступати не на холодну кахель, а на теплу поверхню. Також зараз дуже популярні килимки для туалетних кімнат із вирізом під унітаз. Наявність килимка здатне зробити перебування у ванній кімнаті та туалеті більш затишним як із практичного погляду, так і у плані декоративного оформлення інтер'єру. Стильні та ефектні килимки із середньою жорсткістю ворсу прикрашають яскраві модні малюнки. Килимки на гумовій основі універсальні, мають необмежену сферу застосування, їх можна використовувати у ванній, дитячій, передпокої, кухні, в коридорі, для дитячого садка, в басейнах, в лікувальних закладах, в будь-якому іншому місці вони будуть виглядати органічно. За допомогою килимків можна перетворити будь-який простий інтер'єр до супер стильного приміщення в одну мить. Килимок для підлоги має величезний асортимент яскравих, обладнаних забарвлень, завдяки чому Ви зможете вибрати килимок, який найбільше відповідає колірній гамі вітальні, дитячої, передпокою, кухні, ванної або туалету. Правильно підібраний килимок на гумовій основі з ворсом чудово доповнить та підкреслить гідність смаку при оформленні інтер'єру кожного будинку, створить комфорт, затишок та красу у будь-якому приміщенні. Міцні, довговічні та не ковзаючі універсальні килимки це тепле покриття для підлоги. Декоративний, яскравий, килимок для підлоги буде радувати Вас кожен день. Килимок для підлоги дуже приємний на дотик, шикарна знахідка для будинку. Першокласні килимки для ванної, кухні, вітальні, спальні, дитячої кімнати супер якості створені спеціально для Вас! Килимок доріжка для підлоги – це краса, практичність та висока якість, у чому Ви з легкістю переконаєтесь. Купуйте та користуйтеся із задоволенням!

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 50 з 50 товарів