Вешалка для одежды на 4 крючка Збільшити
Вешалка для одежды на 4 крючка

Вішалка настінна бордо 4 гачка

3239

Новий

Характеристики

Довжина 34см
Завширшки 16см
Матеріал метал

Інформація

Гачки бордо четверні, настінні, металеві незамінний аксесуар в кожному будинку, який служить допоміжним елементом для комфортного і зручного розташування речей, ідеальний варіант для розміщення верхнього одягу на невеликому просторі. Гачок можна розміщувати в різних місцях: на дверях, стінах.

Металевий гачок можна прикріпити на зручній для використання висоті на кухні, у ванній, в передпокої або в будь-якому іншому необхідному місці. Вішалки металеві економлять простір, можуть витримувати досить високе навантаження, служать без вад тривалий період і при цьому не втрачають привабливість незалежно від умов утримання і використання, не іржавіють.

Вішалка бордо має чотири гачка, пластикові ковпачки на гачках надійно захистять одяг від подряпин і затягувань, виготовлена ​​з фарбованого високоякісного металу. Гачок метал допомагає впорядкувати і організувати простір в будинку, економити місце. Прекрасна можливість поєднати в домашньому інтер'єрі функціональність і оригінальність, використовувати декоративний гачок, що ідеально підходить для прикраси і зручності. Настінні гачки для речей, одягу та рушників мають привабливий, стильний дизайн і ідеально впишуться в інтер'єр будь-якого будинку і офісу. Настінні гачки необхідний предмет і знахідка для кожного будинку.

Розміри: 34х16см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Гачки