Швабра 2-й віджим 2042 косичка Збільшити
Швабра 2-й віджим 2042 косичка
  • Швабра 2-й віджим 2042 косичка
  • Швабра 2-й віджим 2042 косичка

Швабра 2-й віджим 2042 косичка

4940

Новий

Характеристики

Завширшки 27см
Висота 115см
Матеріал метал

Інформація

   Швабра 2042 косичка з подвійним віджиманням і пластиковою основою, має цілісну виту ручку з нержавіючої сталі, створена для того, щоб полегшити процес прибирання і зробити його приємним. Швабра косичка призначена для миття будь-яких гладких поверхонь з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, каменю і ламінату. Швабра добре вбирає вологу, ідеально збирає пил, бруд, дрібне сміття, волосся і шерсть домашніх тварин.

   Єврошвабра для прибирання оснащена міцним металевим віджимним механізмом, завдяки якому руки завжди залишаються сухими і не треба нагинатися, що б вижати губку. Губка моп добре видаляє забруднення, виготовлена з синтетичного матеріалу PVA. Додатковий антиковзаючий тримач на ручці віджимання дозволяє відчути максимальний комфорт при використанні швабри.

   На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій швабру можна підвісити у будь-якому зручному місці. Першокласна єврошвабра косичка шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною! Використовуючи цю швабру косичку для прибирання Ви отримаєте чудовий результат.

   Розміри: довжина ручки 115см, ширина губки 27см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі