Полотер хит Лапша 9028 Збільшити
Полотер хит Лапша 9028

Швабра Натирач лапша 1105 телескоп

3137

Новий

Характеристики

Довжина 41см
Завширшки 13см
Висота 80-126см
Матеріал металева ручка, пластикова платформа

Інформація

   Швабра натирач лапша призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Натирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Євронатирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Кнопковий режим на підставі натирача дозволяє швидко і легко знімати насадку.

   Платформа натирача виконана з високоміцного пластика, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці. Швабра натирач лапша підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску.

   Натирач лапша з розсувною ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється практичністю, надівається за допомогою бічних кишеньок, які розташовуються на тильній стороні. Конструкція швабри натирача гарантує рівномірне і ефективне прибирання підлоги по усій ширині насадки, без сухих смуг і без розводів. Використовуючи таку швабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат і з економите свої сили і час. Євронатирач лапша шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною!

   Розмір робочої поверхні: 41х13см, довжина ручки: 80-126см. Виробник: Польща.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі