Сушилка  0503M  Стабила Збільшити
Сушилка  0503M  Стабила

Сушарка для білизни Eurogold 0503M сіра

3043

Новий

Характеристики

Довжина 171см
Завширшки 55см
Висота 97см
Матеріал метал, пластик

Інформація

Сушарка для білизни - це вдосконалена модель класичної сушарки для білизни, яка роками доводить свою практичність і універсальність. Підлогова сушарка для білизни незамінне пристосування, за допомогою якого можна висушити одяг і інші вироби з максимальним комфортом. На сушарці для білизни можна сушити все що потрібне від маленьких дитячих речей до більших, таких як штори або простирадла.

Сушарка для білизни має доладну хрестоподібну конструкцію, для складання і розбирання потрібно лічені секунди. Сушарка, призначена для ефективного висушування білизни, ідеально підійде для установки у будь-якому будинку або квартирі. Підлогова сушарка для білизни надійна, дуже зручна і проста у використанні, компактна для зберігання, не псує естетичний вигляд приміщення.

Ця модель сушарки для білизни відрізняється своїми компактними габаритами, доступною ціною і великою робочою поверхнею. Сушарка для білизни має просту конструкцію - крила, що розсуються, якісне кріплення, стійкі ніжки, красивий зовнішній вигляд. Ніжки сушарки розташовані так, що унеможливлюється переваги і перекидання, загальна робоча поверхня для сушки складає 18 метрів, максимально дозволене навантаження 15кг.

Сушарка для білизни практична на її лозинах можна розвісити ту ж кількість одягу і інших попраних виробів, що і на білизняному мотузку завдовжки 18 метрів. Компактні розміри сушарки в складеному виді дозволяють з легкістю знайти місце для її зберігання. Підлогову сушарку для білизни можна встановити у будь-якому зручному місці. Для виробництва сушарки використовується високоякісний метал, таким чином, конструкція здатна витримувати великі навантаження. Білизняна підлогова сушарка - необхідний предмет для будинку і при цьому хороше поєднання доступної ціни і високої якості. Ця модель сушарки для білизни відмінно служитиме Вам упродовж тривалого періоду, стане надійним помічником в домогосподарстві і дуже спростить Ваше життя. Ця білизняна сушарка справжня знахідка для сучасних хазяйок, які цінують практичність і мінімалізм.

Розміри в робочому положенні: 171х55х97см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Сушарки для білизни, мотузка