Ванночки

Товарів у наявності: 69

Дитячі товари - це мініатюрні предмети гігієни для маленьких непосид. Оскільки догляд за дитиною в нашому житті відіграє першорядну роль, дуже важливий при цьому комфорт і зручність. У сучасному світі на зміну колишніх товарів для догляду за дитиною прийшли нові, якісніші, зручніші та доступні товари. Пластмасові дитячі товари мають ряд переваг:...

Дитячі товари - це мініатюрні предмети гігієни для маленьких непосид. Оскільки догляд за дитиною в нашому житті відіграє першорядну роль, дуже важливий при цьому комфорт і зручність. У сучасному світі на зміну колишніх товарів для догляду за дитиною прийшли нові, якісніші, зручніші та доступні товари. Пластмасові дитячі товари мають ряд переваг: вони легкі, мають яскраві шалені кольори, матеріал виготовлення міцний і безпечний. Купання дитини – дуже хвилююче заняття для батьків, щоб воно стало максимально комфортним ми пропонуємо використовувати дитячу ванну. Ванночка для купання дітей є одним з головних предметів гігієни, який має величезну різноманітність моделей та видів. Дитяча ванна вищої якості відмінне місце для купання Вашого малюка, вона буде допомагати дотримуватися необхідної для дитини чистоти і принесе йому масу задоволення. Ванночка підійде як для купання новонароджених дітей, так і доросліших, вона дуже містка. Водні процедури в такій комфортній ванночці будуть проходити з користю, веселощами та позитивними емоціями. Форма дитячої ванни обтічна і дуже практична. Достоїнством ванни для дітей є зручна спинка, що має нахил для купання малюка в положенні сидячи і гладкі безпечні краї. Щоб усі необхідні речі знаходилися поруч, на ванночці є спеціальні поглиблення виїмки з боків. Два отвори-полочки стануть чудовим місцем для засобів гігієни, мила, губки, брязкальця, соски, а також інших необхідних при кожному купанні приладдя. Всі кути пластмасової ванни для дітей закруглені для безпеки і комфорту під час купання. Процес транспортування ванної для дітей та її встановлення не викличе у Вас жодних труднощів, оскільки вона дуже легка. Ванночка для дітей проста і зручна у зверненні та догляді, не викликає роздратування та алергії. Дитяча ванна виготовлена ​​з міцної кольорової високоякісної пластмаси, яка не має стороннього запаху і не є токсичною.

Для новонароджених доцільно придбати спеціальну гірку для купання, яка робить купання малюка безпечним та приємним заняттям. Крихітка почуватиметься захищено при неповному зануренні у воду. Завдяки анатомічній формі головка та тільце малюка надійно зафіксовані, це дозволяє зробити прийняття водних процедур комфортними для мами та дитини. Форма дитячої гірки для купання обтічна та дуже практична. Достоїнством гірки для купання дітей є зручна спинка, що має нахил для купання малюка в положенні сидячи і безпечні гладкі краї. Всі кути пластмасової гірки для купання заокруглені для безпеки та комфорту під час купання малюка. Гірка для купання оснащена спеціальними присосками, що надійно фіксують її до поверхні ванни. Також приємним і комфортним купанням малюка зробить м'яка поролонова вкладка матрацик у дитячу ванну. Контури м'якої губки ідеально повторюють контури тільця малюка та перешкоджають ковзанню дитини. Матрацик-вкладиш зроблений з невеликим ухилом, щоб головка малюка знаходилася в певному височини, вода не потрапляє в вушка. Дитячий матрацик вкладиш для дитячих ванн і ванн компактний і зручний, не ковзає, дуже швидко сушиться. Оригінальний поролоновий матрацик у ванну яскравих кольорів, комплектується двома мочалками. Матрацик для купання використовується для немовлят до 6кг. Сидіння для купання малюків спеціально розроблене для використання у ванній та допоможе уникнути небезпек, які можуть виникнути при купанні дитини. Дитяче сидіння на присосках ергономічної форми призначене для комфортного та безпечного купання малюка. Дитяче сидіння зручне та безпечне дозволяє купати немовля у дорослій ванній, з моменту, коли воно сидить. Звільняє руки батьків для купання малюка, роблячи його одночасно комфортним та веселим. Сидіння має бортики на стійках, що не дозволить малюкові зісковзувати у воду. Широка спинка сидіння анатомічної форми з не ковзною поверхнею та знімними поручнями для зручності посадки.

Дитяче сидіння для купання має чотири присоски, які легко встановлюються, допомагають надійно та міцно закріпити сидіння до дна стаціонарної ванни або у дитячій ванночці. Після купання присоски легко від'єднуються за допомогою спеціальних язичків, є індикатор максимального рівня води. Яскраві іграшки, що обертаються, на передній частині сидіння перетворять купання в захоплюючу гру. Дитяче сидіння використовують для дітей з 6 до 18 місяців, максимальна вага дитини до 15кг. Таке сидіння для малюка має багато варіантів використання. Практичність, функціональність, оригінальний дизайн, доступна ціна – це переваги пластикових виробів. ¦Головна вимога, яка пред'являється до товарів для дітей це якість, не токсичність продукції, надійність та безпека. Представлені ванни, гірки, матрацики та сидіння для купання дітей - виготовляються виключно з високоякісних матеріалів, що дозволяє не хвилюватися за здоров'я та безпеку Вашої дитини. Діти – це найдорожче, що ми маємо, тому забезпечити їм комфортний побут одне з найголовніших завдань батьків.

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 69 з 69 товарів